ΑΡΘΡΑ

σε ΑΡΘΡΑ
07 Ιουνίου 2016
1370 Επισκέψεις

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Για τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Το στερνό αντίο 3/06/2016

Φίλε Γιώργο,

Τα κατάφερες. Έκανες και σήμερα αυτό που ήξερες να κάνεις καλύτερα από τον καθένα.  Μας μάζεψες όλους, σχεδόν δεν λείπει κανένας.

Όλες οι φυλές του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο στέκονται γύρω σου, έσπρωξε τα βήματα τους και τους έφερε δίπλα σου αυτή, η δική σου αύρα που πολλές φορές τόσες αντιθέσεις και ζήλιες προκαλούσε.

Ήταν το αθέλητο δικό σου προσκλητήριο αυτούς του χαλεπούς καιρούς σε όλους εμάς που μαζί ξεκινήσαμε αυτήν την όμορφη πορεία από εκείνον τον Σεπτέμβρη του ‘74.

Ο δικός σου βηματισμός ήταν ξεκάθαρος, ποτέ σου δεν ξεστράτισες, ποτέ δεν λιποψύχησες, πίστεψες μέχρι τα μύχια της ψυχής σου τον πρωτεργάτη εκείνης της ανεπανάληπτης τομής στα πολιτικά πράγματα της εποχής.

σε ΑΡΘΡΑ
07 Ιουνίου 2016
1250 Επισκέψεις

Φόρουμ διαλόγου και προβληματισμού "φίλων Γιώργου Παναγιωτακόπουλου" στην Γερμανία 6/6/16

Ο αναπάνταχος θάνατος του συντρόφου και φίλου Γιώργου Παναγιωτακόπουλου σκόρπισε θλίψη σε δεκάδες χιλιάδες φίλους και συντρόφους σ όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλούς φίλους και συντρόφους στην Γερμανία.

  Η πολύχρονη αγωνιστική διαδρομή του στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να μην συνδεθεί και με τις οργανώσεις στο εξωτερικό.  Ήταν πάντα παρών με προτάσεις, σκέψεις και διάθεση να βοηθήσει.
σε ΑΡΘΡΑ
02 Δεκεμβρίου 2014
999 Επισκέψεις

ΑΡΘΡΟ Γ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ 01/12/14

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ "ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ"

(Η τύφλα, η στραβάρα και το κακό συναπάντημα)

Δεν τους φτάνει το κακό που έχουν κάνει μέχρι σήμερα αλλά συνεχίζουν απτόητοι μέχρι τελικής πτώσης. Αποδεικνύουν καθημερινά με τη συμπεριφορά τους ότι δύο πράγματα τους καθοδηγούν, η προσωπική πολιτική τους επιβίωση και η διάλυση του ΠΑΣΟΚ.

Τι πιστεύουν άραγε και οι τρεις, ότι το ΠΑΣΟΚ έφτασε εδώ που έφτασε από μόνο του, ότι συνεχώς εξαϋλώνεται από "ξένο δάκτυλο", ότι κάποιες σκοτεινές δυνάμεις επιζητούν τον πολιτικό αφανισμό του, ότι η Ελληνική Κοινωνία "ψεκάστηκε" και του γύρισε την πλάτη;

Δεν πέρασε από το μυαλό τους ότι αυτοί οι τρεις ήταν οι επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και απόλυτα κυρίαρχοι τα τελευταία δεκαοχτώ χρόνια, αυτοί δεν ήταν Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι με σχεδόν Αυτοκρατορικές εξουσίες;

σε ΑΡΘΡΑ
24 Νοεμβρίου 2014
1090 Επισκέψεις

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 24/11/14

Συνάντηση Στελεχών στη Θεσσαλονίκη για την Ανασύσταση του Σοσιαλιστικού Χώρου

Η επανασύσταση της σοσιαλιστικής παράταξης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε από στελέχη των κοινωνικών χώρων και πολιτικά στελέχη,  το Σάββατο 22/11/14  στη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής πρωτοβουλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία στοχεύει στην ενεργοποίηση και στράτευση όσων πιστεύουν στην αναγκαιότητα ύπαρξης της σοσιαλιστικής παράταξης, που μπορεί να εγγυηθεί  την προοδευτική διέξοδο από την κρίση και την ανατροπή των σημερινών αρνητικών συσχετισμών στη χώρα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης , στην οποία συμμετείχαν δεκάδες πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τονίστηκε ότι η οριστική μετάλλαξη του κόμματος σε νεοσυντηρητικό πολιτικό σχηματισμό και η συνεχιζόμενη συνεργασία σε κυβερνητικό επίπεδο με τη ΝΔ, αποτελούν στρατηγική επιλογή της σημερινής του ηγεσίας.

ΕΝΑΡΞΗ 12345678910 ΤΕΛΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 16