ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

17 Ιουλίου 2015
1326 Επισκέψεις

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 17/07/15

Μνημόνιο-μνημόσυνο για το λαό και τη χώρα


Η χώρα κινείται ήδη στους ρυθμούς του τρίτου και σκληρότερου μνημονίου, υπογεγραμμένο και συμφωνημένο από τους πρώην αντιμνημονιακούς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Το δίλλημα γνωστό. Ακούστηκε πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια: «Άτακτη χρεοκοπία ή σκληρή συμφωνία;» Αυτή τη φορά ακούστηκε και από τα χείλη ενός Πρωθυπουργού που μόλις λίγους μήνες πριν υποστήριζε πως «Η λύση είναι μία. Κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, με ένα νόμο και ένα άρθρο».

Τώρα αυτά αποτελούν … ιστορία. Με τις ψήφους των συνεπών μνημονιακών δυνάμεων, το τρίτο μνημόνιο – μνημόσυνο για τη χώρα – αποτελεί πραγματικότητα. Νέα πιο σκληρά μέτρα, αύξηση ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, καταιγίδα φόρων 8 δις, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κλειστές τράπεζες και αβεβαιότητα, αρνητική ανάπτυξη, αύξηση της ανεργίας, νέκρωμα της αγοράς και μια χαοτική κατάσταση, που μας οδηγεί πολλά χρόνια.

01 Ιουλίου 2015
1312 Επισκέψεις

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 01/07/15

Να αλλάξουμε τη συντηρητική Ευρώπη, μέσα από την Ευρώπη.

 

Να διασφαλίσουμε την πορεία της χώρας και το μέλλον του λαού μας

 

Τα όσα ζούμε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά ένας εφιάλτης χωρίς τέλος. 

Η «ελπίδα» μετατράπηκε σε φόβο, η «ανάπτυξη» σε κλειστές τράπεζες, η περηφάνια σε «εξευτελισμό» εκατομμυρίων Ελλήνων μπροστά από τα ΑΤΜ, η ισότητα σε ευκαιρίες σε πρωτοφανή ισότητα στη φτώχια και η περήφανη Ελλάδα σε επαίτη των υποτιθέμενων δανειστών. 

Η χώρα με τη βοήθεια κάποιων πολιτικών αριβιστών, πήδηξε στο κενό συμπαρασύροντας έναν λαό, που μαζί με τη φτώχια , την εξαθλίωση, την ανεργία και την υποανάπτυξη των μνημονιακών πολιτικών αντιμετωπίζει τον ευτελισμό κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και το χάσιμο οποιασδήποτε ελπίδας να σχεδιάσει το μέλλον των παιδιών του.

29 Ιουνίου 2015
1215 Επισκέψεις

Αναβολή εκδήλωσης 04/07/15

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 4 Ιουλίου εκδήλωση της Πρωτοβουλίας, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, αναβάλλεται λόγω των εξελίξεων και της απόφασης της Κυβέρνησης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για το πότε και που θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

27 Ιουνίου 2015
1159 Επισκέψεις

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 27/06/15

 

Ένας δειλός Πρωθυπουργός

  

Η πολιτική ιστορία της χώρας καταγράφει ήδη την απόλυτη δειλία του κ. Τσίπρα. 

Αφού είπε ψέματα προεκλογικά, αφού υποσχέθηκε την κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο, αφού προέβλεψε ότι η Ευρώπη θα χορεύει στους ρυθμούς που η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας θα επέβαλλε, αφού δεν διαπραγματεύτηκε και πέταξε πέντε μήνες στο καλάθι άχρηστες και ανεύθυνες επιλογές, επιλέγει σήμερα να πετάξει τη μπάλα στο ίδιο το λαό, για να έχει άλλοθι. 

Όχι γιατί πιστεύει στη δημοκρατία αλλά γιατί καταλαβαίνει πως η πολιτική του επιβίωση περνά μέσα από το κρύψιμο των αποτυχημένων πολιτικών του επιλογών. 

Επειδή θεωρεί πως η παραμονή του στην εξουσία περνά μέσα από ψευδοδιλλήματα, θολές και επικίνδυνες τακτικές.

ΕΝΑΡΞΗ 12345678910 ΤΕΛΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 30